A KVANT KFT – ESTA Hungária 1995 óta foglalkozik ipari tisztítástechnológiával, emellett 2006 óta kizárólagos hazai forgalmazója az ESTA Apparatebau GmbH termékeinek.

Munkánk minőségét és vevőink sikerét a tulajdonos és a mérnöki vezető ipari tisztítástechnológiában megszerzett több évtizedes szakmai tapasztalata garantálja. A KVANT KFT ESTA Hungária speciális szakterülete az ipari porelszívók létesítésével kapcsolatos szaktanácsadás, specifikus ajánlatok összeállítása, a berendezések szakszerű telepítése, műszaki felügyelete, karbantartása.

A KVANT KFT jelenleg 20 munkatárs segítségével látja el feladatait. A munkatársak létszáma a működő berendezések számával, illetve a piaci részesedés arányával párhuzamosan növekszik.

Célunk nem pusztán a berendezések értékesítése.

Küldetésünknek tekintjük, hogy a befektetők igényeit feltárva, a környezetvédelmi és a helyi hatóságok hozzájárulását elnyerve, olyan légtisztítás technológiai rendszereket hozzunk létre, amelyek üzemeltetése során minden érintett fél azt kapja, amit jogosan elvár és megérdemel. Azaz a felhasználók egészség -és munkavédelmi szempontoknak tökéletesen megfelelő tiszta levegőt, a befektetők jobb munkavállalói morált, megbízható, ipari felhasználásra készített, kiemelkedő minőségű, modern technológiát, mi magunk pedig a kiváló referenciát, ezzel együtt továbbfejlődésünk zálogát, az elégedett ügyfelet.