A legerősebb elszívó berendezés a legjobb szűrővel sem ér semmit, ha a portartalmú levegő nem jut el a készülékbe. Erről gyakran flexibilis elszívócső gondoskodik, ami pontosan a porforrásra irányul, és az egész szórási területet lefedi.

Az ESTA elszívókarok ideális kiegészítők mindenhol, ahol csővezeték nem létesíthető a szükséges kapcsolat kialakításához,
az elszívási terület és a szűrőegység között.

Az elszívókarnak és az elszívó berendezésnek légtechnikailag illeszkednie kell egymáshoz,  összehangoltnak kell lenniük. Az ESTA elszívókarokat nagy rugalmasság, széles választék és könnyű kezelhetőség jellemzi. Így a lehető legnagyobb hatékonyság érhető el velük.

Az ESTA elszívókarok közvetlenül szívják el a hegesztési és forrasztási füstöt, gázokat és porokat, közvetlenül a keletkezés helyén.
Összeköthetőek ventilátorral vagy egy központi elszívó rendszerrel egy csővezetékrendszeren keresztül. Pneumatikus rugók biztosítják, hogy az elszívókar a kívánt pozícióba legyen állítható.

Elszívó karjaink teljesen összeszerelve érkeznek Önhöz. Ez időt takarít meg Önnek, és kivédi az esetleges összeszerelési hibákat.

További információkért keresse Kollégánkat!