Elszívó karok

A legerősebb elszívó berendezés a legjobb szűrővel sem ér semmit, ha a portartalmú levegő nem jut el a készülékbe. Erről gyakran flexibilis elszívócső gondoskodik, ami pontosan a porforrásra irányul, és az egész szórási területet lefedi.

Az ESTA elszívókarok ideális kiegészítők mindenhol, ahol csővezeték nem létesíthető a szükséges kapcsolat kialakításához,
az elszívási terület és a szűrőegység között.

Az elszívókarnak és az elszívó berendezésnek légtechnikailag illeszkednie kell egymáshoz,  összehangoltnak kell lenniük. Az ESTA elszívókarokat nagy rugalmasság, széles választék és könnyű kezelhetőség jellemzi. Így a lehető legnagyobb hatékonyság érhető el velük.

Az ESTA elszívókarok közvetlenül szívják el a hegesztési és forrasztási füstöt, gázokat és porokat, közvetlenül a keletkezés helyén.
Összeköthetőek ventilátorral vagy egy központi elszívó rendszerrel egy csővezetékrendszeren keresztül. Pneumatikus rugók biztosítják, hogy az elszívókar a kívánt pozícióba legyen állítható.

Elszívó karjaink teljesen összeszerelve érkeznek Önhöz. Ez időt takarít meg Önnek, és kivédi az esetleges összeszerelési hibákat.

További információkért keresse Kollégánkat!

Krisztian2

Veres Krisztián
Kereskedelmi és műszaki tanácsadó
Email cím: veres@kvant.hu
Tel.: +36 20 564 9153


ATEX Verzió

Minden elszívókar rendelhető ATEX verzióban is.
Az ATEX verzió robbanásveszélyes helyeken használatos (1/21 és 2/22)


GalériaKiegészítők (opcionális)

  • Lámpa szett
  • Pillangó vagy folytószelepek
  • Különleges csővezeték különleges felhasználásokhoz
  • Rozsdamentes acél tölcsérek és csővezetékek (V2A)