Helyhez kötött porelszívók alkalmazásánál fix helyre van szükség a megmunkálógép mellett, vagy az üzemcsarnokban.

Megfelelő szűrő alkalmazásával a porok és forgácsok csaknem minden formája elszívható.
A por elszívása történhet közvetlenül a berendezés csonkjáról, vagy a megfelelő elszívó elemek segítségével (pl.: ernyők vagy elszívó karok).

Termékáttekintés:

Az ESTA 70 és az ESTA 100 kis elszívók mindenek előtt ott használhatók, ahol kevés hely áll rendelkezésre. Ezek a kis porelszívók csekély
pormennyiség esetén jöhetnek szóba, alkalomszerűen üzemelő gépek  számára lettek kifejlesztve. A kis elszívók közé tartoznak még a TK és OM sorozatú termékeink is.

A COMPEX sorozatú kompakt elszívók a problémás porok professzionális elszívására lettek kifejlesztve. A berendezés közvetlenül csatlakoztatható az elszívandó géphez, és folyamatos üzemben használható. A szűrőbetétek kitisztítása akár üzemelés közben is lehetséges a „Jet-impulzus szisztéma” segítségével.

A NA-K típusú nedves leválasztó különösen szikrázó, vagy tapadós porok elszívásához alkalmazható.
A szűrés ezeknél a berendezéseknél nem mechanikus szűrőn megy keresztül, hanem vízfürdőn át megy végbe.
A robbanásveszélyes alumínium porok elszívásához ajánlunk nedves elszívókat, speciális, TÜV által ellenőrzött kivitelben.

A DUSTEX sorozat gépei magasabb teljesítmény kategóriába tartoznak, csővezetéken keresztül alkalmasak egyidejűleg több munkaállomás porelszívására.

A DUSTEX berendezések modulszerű felépítése lehetővé teszi igény esetén a későbbi bővítéseket.

Könnyű kezelhetőség és karbantarthatóság

Mindegy, hogy egy ESTA 70-es kiselszívó, vagy akár DUSTEX központi elszívó, a mi berendezéseink kiemelkedően könnyen kezelhetők  és karbantarthatók.
Ön a saját munkájával foglalkozhat, nem kell törődnie az elszívással.

Üzemeltetései költségek
Tisztítható szűrőbetétek, megfelelően megválasztott tisztítási módszerek és gépegységek biztosítják a folyamatos üzemelést, ezáltal  minimalizálhatók a kieső, valamint az előkészületi idők és az alkatrészköltségek. A termelékenység és a gazdaságosság is emelkedik – az ESTA újabb elégedett ügyfelet tudhat magáénak.

Helyszíni szerelés

A tanácsadástól a helyszíni szerelésig. Testreszabott megoldásokat dolgozunk ki és meg is valósítjuk azokat – minden egy kézben.
Professzionális projekttervezés és megvalósítás: ezek az alapjai a működő és megbízható elszívó berendezéseknek.

Know-how és minőség

Több évtizedes légtechnikai tapasztalatok, valamint empirikus adatok gazdasági kiértékelése az alapja a mi innovációs készségünknek a helyhez kötött porelszívás területén.